Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging de Pijp

Plaats van handeling: Huis van de Wijk de Pijp, 2e van der Helststraat 66, lokaal 10 (foto Maarten Wesselink)

Op de Algemene Ledenvergadering van de Huurdersvereniging de Pijp krijgt u het laatste nieuws over wonen en huren in Amsterdam. Ons bestuurslid Boudewijn Rückert vertelt u over de nieuwe Samenwerkingsafspraken tussen de Gemeente Amsterdam, de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) en de Federatie Amsterdamse Huurderskoepels (FAH). Wat willen die drie partijen precies met dit samenwerkingsakkoord bereiken en wat betekent dat voor de huurders in Amsterdam? Op 18 december zal bekend zijn of alle partijen hun handtekening onder het akkoord hebben gezet. Bij ons hoort u het (zie agendapunt 8).

• Datum: woensdag 18 december
  • Aanvang: 19:00 uur (zaal open 18:45)
  • Plaats: Huis van de Wijk de Pijp, 2e van der Helststraat 66, lokaal 10

• 1. Welkom & opening (19:00 uur)
  • 2. Mededelingen
  • 3. Financieel verslag 2018
  • 4. Goedkeuring/décharge penningmeester
  • 5. Benoeming kascommissie
  • 6. Begroting en activiteitenplan voor 2020
  • 7. Vorming nieuw bestuur (voorstel en stemming)
  • Pauze (20:00-21:15 uur)
  • 8. Informatie over de laatste ontwikkelingen over wonen en huren in Amsterdam
  • Aansluitend borrel (21:30 uur)

Wilt u zich inzetten voor de belangen van huurders? De vereniging is op zoek naar vrijwilligers. Belangstelling?
Mail naar huurdersverenigingdepijp@gmail.com

Wees de eerste om een reactie te geven on “Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging de Pijp”